Word klant

Vul uw gegevens in en word klant bij Mondeco.

  Zaakvoerders Mondeco

  Geschiedenis

  Garuda is ontstaan in 1978 door mevrouw Erna Decroix.

  In de beginjaren verkocht de firma typische oriëntaalse kunst, komende van landen als China, Thailand en Indonesië. Hier is de naam ‘Garuda’ ontstaan. Het is de naam van een goddelijke vogel. Later expandeerde de import uit andere landen zoals Mexico, Spanje, Italië, de Filippijnen, …

  In 1990 nam de zoon van Erna, Geert Vanhecke, het bedrijf over samen met zijn vrouw Ingrid Mestdagh. Het bedrijf nam een nieuwe evolutie en de familiezaak groeide verder uit. Het nieuwe merk ‘Ggifts’ werd geboren, en staat voor kwaliteit aan een sterke prijs. De firma staat bekend voor een goeie after-sales service. Meer dan 70% van de producten worden zelf ontworpen en bewerkt door ons eigen designteam.

  Later in 2014 en 2019 kwamen de twee dochters Valentine en Laurence mee in de zaak. En creëren het nieuwe merk ‘L’envie de Valentine’. Creatieve kaarsen en Must-have trends. Ze besluiten om in 2023 de fakkel over te nemen en hierbij te beginnen onder de nieuwe naam ‘Mondeco’.

  Wie zijn wij?

  Laurence Vanhecke

  Zaakvoerster

  Verantwoordelijk regio Wallonië

  laurence@mondeco.be

  0032 473 66 35 14

          

  Valentine Vanhecke

  Zaakvoerster

  Verantwoordelijk regio Vlaanderen

  valentine@mondeco.be

  0032 471 23 76 02

          

  Ingrid Mestdagh

  Administratieve duizendpoot

  Medeoprichtster

  ingrid@mondeco.be

  0032 56 51 35 45

   

          

  Geert Vanhecke

  Vertegenwoordiger / Medeoprichter

  Verantwoordelijk regio Luik/Luxemburg/Frankrijk

  info@mondeco.be

  0032 56 51 35 45

   

  Onze visie

  Service

  Bij Mondeco proberen we zo veel mogelijk rekening te houden met de wensen en gewoontes van de klant. Klantvriendelijkheid staat centraal.

  Vertrouwen

  Bij ons familiebedrijf komt u als klant terecht in een familiale vertrouwelijke omgeving. Vertrouwen en betrouwbaarheid als basis voor een langdurige samenwerking.

  Creativiteit

  Wij volgen nauw de laatste trends op en luisteren naar de wensen & ideeën van de klant. We hebben onze eigen ontwerpafdeling die voortdurend nieuwe producten ontwerpt onder het merk Mondeco & L’envie de Valentine.